Dorneanul Andrei Dorin Rusu a câștigat patru titluri de campion național la concursul din week-end de la București


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a câștigat patru titluri de campion național la Campionatul Național de Seniori și Tineren desfășurat sâmbătă și duminică la București.

Antrenorul sportivului, Cristian Prâsneac, a declarat că sportivul dornean Andrei Dorin Rusu legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei club structurat de Primăria municipiului Vatra-Dornei, care este junior 1, a obținut  patru titluri de campion naţional la seniori şi tineret în proba de 1.500 de metri cu timpul 3,49,77 şi proba de 3.000 metri cu timpul de 8,14,52.

Cristian Prâsneac, antrenor la CSM Dorna, și-a exprimat bucuria privind evoluția sportivului pe care îl antrenează.

„Mă bucură evoluțiile sportivului meu care este junior 1 şi a câştigat patru titluri naţionale la categorii superioare şi credem că obiectivul nostru final va fi atins şi săptămâna  viitoare la campionatul balcanic de seniori unde încercăm un record naţional în proba de 1.500 de metri la categoria juniori 1 şi o medalie la acesta balcaniadă de seniori”, a spus Prâsneac care a mulțumit pentru susținerea financiară a municipalității din Vatra Dornei.

Următoarea competiţie a sportivului dornean Andrei Dorin Rusu este Campionatul Balcanic de seniori din 25 februarie care se va desfășura în Serbia, la Belgrad. (N.B.)


Intră acum și în grupul de