Flutur: Vom aloca 6,7 milioane de lei în acest an pentru extinderea Secției de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că alocarea din  bugetul Consiliului Județean pentru Spitalul Județean Suceava va fi în acest an de 10,5 milioane de lei din care 6,7 milioane de lei vor fi pentru extinderea Secției de cardiologie.

 

Secția de cardiologie urmează să fie modernizată și extinsă prin dublarea actualei suprafețe cu încă 670 de mp în condițiile în care în județ sunt circa 160.000 de bolnavi cardiaci care pun presiune pe această secție.

El a mai spus că restul fondurilor vor fi alocate pentru studiul de fezabilitate pentru noul Ambulatoriu al SJU Suceava, dar și pentru achiziționarea unei stații de sterilizare.

Flutur a arătat că ințial propunerea de alocare pentru SJU Suceava fusese de 6,7 milioane de lei, dar că în urma analizelor s-a decis ca suma să fie suplimentată până la 10,5 milioane de lei.

Bugetul CJ Suceava urmează să fie votat după data de 12 martie, în prezent fiind supus consultării publice, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de