Liderul PSD din Consiliul Local Suceava: În Suceava avem o bandă de cerșetori care stau în intersecții, iar Poliția locală nu intervine


Intră acum și în grupul de

Liderul PSD din Consiliul Local Suceava, Vasile Mocanu, a declarat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că în municipiul Suceava cerșetorii prezenți în intersecții sunt organizați într-o bandă și că Poliția nu face nimic pentru a desființa această organizație.

Mocanu a spus că a avut mai multe intervenții pe această temă.

„Noi spunem, noi auzim”, a spus Mocanu.

Liderul consilierilor PSD din CL Suceava a spus că acum pare periculos să te plimbi prin Parcul Șipote pentru că există riscul să te întâlnești cu membri ai acestei grupări.

”Parcul Șipote, așa cum îl știam noi când eram adolescenți nu mai e acum pentru că trebuie să fii foarte curajos să fii romantic să-ți inviți prietena pe aleile parcului”, a spus Mocanu care a menționat că are o stare de temere când ar vrea să meargă la plimbare  și vede oameni dubioși care blochează intersecțiile.

„Pentru că aceia nu sunt cerșetori de nevoie. Ei sunt cerșetori organizați. În Suceava avem o bandă de cerșetori organizați care prin lipsa implicării Poliției locale, aceasta devine complice. Iar dacă vreau să-mi duc prietena la plimbare și trec spre mănăstirea Sf. Ioan cel Nous spre fostul parc Șipote, și văd la intersecții acești oameni dubioși, cum să mă duc în parc că poate colegii lor, sau șefii lor sunt acolo”, a spus Mocanu.

 


Intră acum și în grupul de