Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava se alătură campaniei naționale a UNITER, „Artiştii pentru artişti”


Intră acum și în grupul de

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava participă anul acesta la Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, organizată de Uniunea Teatrală din România, cu spectacolul „Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu, în regia lui Bobi Pricop, programat în data de 22 aprilie 2017.

Potrivit unui comunicat de presă, evenimentul UNITER are scopul de a susține financiar artiştii cu probleme de sănătate şi existenţă.

”Sumele provenite din vânzarea biletelor la spectacolul din 30 martie „Tigrul din orașul nostru, jucat sub semnul „Artiștii pentru artiști”, alimentează Fondul de Solidaritate Teatrală – baza financiară a sesiunilor de sprijin pentru artiştii aflaţi în dificultate.

Acest Fond a fost completat atât prin donaţii individuale şi sponsorizări, cât şi prin licitaţiile organizate în ultimii trei ani în cadrul Festivalului Naţional de Teatru cu obiectele donate de artişti”, precizează sursa citată.

În comunicat se menționează că pe parcursul anului 2016 au fost ajutaţi 64 de artişti cu sume cuprinse între 500 şi 2.500 lei, suma totală alocată fiind de 91.200 lei.

”Dacă doriți să sprijiniți campania de solidaritatea a UNITER, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava vă așteaptă pe 22 aprilie la spectacol. Prețul unui bilet este 10 lei.
Rezervări, la telefon: 0759048677”, mai transmite sursa citată. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de