Fonduri strânse la târgul de produse hand-made din fața Auchan Suceava, folosite pentru susținerea terapiei gratuite a copiilor cu tulburări din spectrul autist


Intră acum și în grupul de

Un târg cu produse hand-made realizate de părinţi, terapeuţi şi beneficiari ai Centrului de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică Mitocu Dragomirnei este organizat în această săptămână în faţa hypermarketului Auchan din Suceava, fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi destinate susţinerii terapiei gratuite a copiiilor cu tulburări de spectru autist.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Help Autism Suceava, părinţii din cadrul acestui centru participă la un târg cu produse hand-made realizate de părinţi, terapeuţi şi beneficiari ai CRRN Mitocu Dragomirnei, eveniment ce este organizat în Săptămâna Mare, în faţa hipermarketului Auchan.

“Evenimentul caritabil are drept scop strângerea de fonduri pentru susținerea terapiei gratuite a copiilor. De asemenea, în perioada 03.04.2017 – 14.04.2017, în Fălticeni la adresa Strada Republicii (pe faleza in fata magazinului Eclipse), mama lui Șerban vă invită să participați la târg și să achziționați în schimbul unei donații produse de Paști realizate de către aceasta. Vă așteptăm să descoperiți ce pot face mâinile dibace ale părinților”, se precizează în comunicatul Centrului Help Autism Suceava. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de