Cursuri de formare profesională pentru manager de proiect şi pentru dobândirea de competenţe antreprenoriale, organizate la USV


Intră acum și în grupul de

Cursuri de formare profesională pentru manager de proiect şi pentru dobândirea de competenţe antreprenoriale vor fi organizate, în perioada aprilie-mai 2017, de Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universităţii Ștefan cel Mare” din Suceava,  prin Laboratorul de Incubare a Afacerilor – INCUBAF.

Potrivit unui comunicat de presă al USV, cursuri de formare profesională sunt organizate pentru manager de proiect -curs de specializare care acoperă tematica necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul de proiect sau locul de muncă de bază al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție, precum şi cursuri pentru dobândirea de competențe antreprenoriale- curs de inițiere care sprijină ideile de dezvoltare a micilor afaceri în Bucovina, prin dezvoltarea abilităților antreprenoriale pentru cei interesaţi să inițieze sau să dezvolte o afacere.

Sursa citată precizează că aceste cursuri sunt autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), iar cursanţii vor obţine, în urma unui examen, un certificat de absolvire cu avizul  Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice și al Ministerului  Educaţiei Naţionale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite, certificatele obţinute fiind valabile în toate țările Uniunii Europene.

Programul de formare se va desfășura în perioada aprilie  – mai 2017 şi va consta în una sau două întâlniri săptămânale la sediul INCUBAF, în intervalul orar 17.00 – 20.00 .Înscrierile la cursuri se realizează prin transmiterea formularului de înscriere și a documentelor necesare, prin email sau fax, la următoarele date de contact: [email protected], tel/fax 0230-520263. Informații detaliate la http://www.incubaf.usv.ro/. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de