Flutur, îngrijorat de situația traficului rutier din județ: Trebuie să pregătim intrarea în sezonul turistic, să nu avem breaking-news cu episoade triste pe șosele


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat, marți, în cadrul plenului CJ Suceava că situația traficului rutier din județ trebuie să fie în atenția Poliției Județene Suceava care să adopte mai multe măsuri de prevenție și să aloce mai multe efective ținând cont că se deschide sezonul turistic.

În cadrul ședinței CJ Suceava mai mulți consilieri județeni au arătat că există probleme în ceea ce privește traficul rutier din județ și au apreciat că se impun măsuri polițienești pe zone și categorii de probleme, de la cele legate de circulația șoferilor în stare de ebrietate, a celor agresivi în trafic sau a celor care se urcă la volan deși nu au permis.

Președintele CJ Suceava a cerut Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava să invite consilierii județeni la ședințele acestei structuri pentru a se discuta aplicat aceste probleme.

El a spus că trebuie însă pregătită începerea sezonului turistic, perioadă în care circulația în județ este mai intensă.

”Trebuie pregătită intrarea în dispozitiv în sezonul turistic”, a spus Flutur care a adăugat că, acum, la sfârșit de săptămână sau în zilele când sunt sărbători religioase „nu poți traversa strada din cauza fluxului de mașini”.

”Trebuie să prevenim, să vedem ce efective putem disloca astfel încât să nu avem breaking-news cu episoade triste pe șosele sau alte cazuri”, a spus președintele CJ Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de