Angajaţii Gărzii de Mediu Suceava şi cei ai Gărzii Regionale de Mediu se vor afla, miercuri, în grevă de avertisment, timp de două ore


Intră acum și în grupul de

Angajaţii Gărzii de Mediu Suceava şi cei ai Gărzii Regionale de Mediu se vor afla, miercuri, în grevă de avertisment în intervalul orar 14,00-16,00, după ce Biroul Executiv al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu a hotărât declanşarea acestui tip de protest întrucât promisiunea ministrului Mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu privind egalizarea salariilor între salariaţii Gărzii de Mediu şi cei ai Gărzii Forestiere nu s-a materializat până la această dată.

 

“Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, a promis că sustine egalizarea salariilor, așa cum este normal și corect, între salariații gărzii de mediu și cei ai gărzii forestiere, având deopotrivă atribuții de monitorizare, inspecție și control.

Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune și gravă disfuncționalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Național al Gărzii de Mediu a hotărât declanșarea grevei de avertisment, în data de 26 aprilie 2017, între orele 14.00 – 16.00”, se precizează într-un comunicat de presă al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu.

Sursa citată menţionează, în intervalul orar 14,00-16,00, nu se vor desfășura activitățile specifice gărzii de mediu și nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat al gărzii de mediu la nivel național. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de