Consiliul Județean Suceava a amânat alocarea de ajutoare de urgență pentru sinistrații incendiului de la Gura Humorului întrucât Primăria nu a finalizat documentația necesară


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava nu a dezbătut, marți, un proiect de amendament prin care să fie alocate ajutoare de urgență pentru sinistrații din urma incendiului din Gura Humorului întrucât Primăria Gura Humorului nu a definitivat documentația.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus în cadrul ședinței că s-a intenționat alocarea de fonduri pentru familiile sinistrate în urma incendiului care a afectat un bloc din Gura Humorului, dar că încă nu au fost trimise anchetele sociale de Primăria Gura Humorului.

„Nu au depus documentația completă pentru acordara de ajutoare de urgență”, a spus Flutur.

Flutur s-a deplasat săptămâna trecută la fața locului pentru a vedea situația creată ca urmare a incendiului care a afectat un bloc de locuințe din Gura Humorului.

Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava

Împreună cu președintele CJ Suceava, s-a aflat primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc și un reprezentant al ISU Suceava.

În urma analizei, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că va propune în prima ședință a Consiliului Judeţean Suceava, care se va desfășura săptămâna viitoare, acordarea de sprijin financiar celor afectați.

„Așteptăm anchetele sociale de la Primăria Gura Humorului și documentele de la ISU pentru a putea întocmi proiectul de hotărâre”, a spus Gheorghe Flutur după ce a inspectat situația de la Gura Humorului. (N.B.)


Intră acum și în grupul de