Conflict pe o stradă din Suceava: Un bărbat a intervenit din senin într-o ceartă dintre doi frați folosind spray lacrimogen și un cuțit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Ipotești a fost imobilizat de jandarmi și predat Poliției Municipiului Suceava după ce, miercuri seara, acesta a intervenit într-un conflict  între doi frați din Bosanci.

 

O patrulă de jandarmi aflată miercuri seara în serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona străzii Anastasie Crimca din municipiul Suceava, a intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între trei bărbaţi.

La vederea jandarmilor, unul dintre aceştia, identificat ulterior ca fiind Petru P., în vârstă de 30 de ani, din comuna Ipoteşti, a încercat să părăsească zona în care a avut loc conflictul, fiind urmărit şi imobilizat în scurt timp de jandarmi.

În urma verificărilor s-a constatat  că în timp ce doi frați de  20 ani şi  27 ani din Bosanci se certau în stradă, Petru P., care se afla în trecere prin acea zonă, a intervenit pentru aplanarea conflictului. Intervenţia acestuia i-a deranjat pe cei doi fraţi care i-au cerut bărbatului să nu se amestece într-o problemă care nu-l priveşte.

După intervenţia jandarmilor, cei doi frați  au reclamat faptul că Petru P. a folosit asupra lor un spray iritant lacrimogen, după care l-a înjunghiat în braţ şi în picior pe unul dintre aceştia.

La faţa locului jandarmii au găsit, ascuns în gardul viu de pe marginea străzii, un cuţit.

Cele trei persoane au fost conduse la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava pentru consultaţii.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice, iar Petru P. a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.(N.B.)


Intră acum și în grupul de