Reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Suceava, silvicultori şi elevi din bazinul Dornelor, participanţi la o acţiune comună de împădurire


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Suceava, silvicultori şi elevi ai Şcolii Gimnaziale Poiana Stampei şi ai Liceului Tehnologic Dorna Candrenilor au participat, vineri, la o acţiune  comună de împădurire.

Inspectorul şef al Gărzii Forestiere Suceava, ing. Mihai Găşpărel, a precizat, duminică, într-un comunicat de presă, că în cadrul acestei acţiuni a fost împădurită o suprafață de un hectar de fond forestier proprietate privată de pe raza Ocolului Silvic Dorna.

El a spus că la acțiunea de împădurire au participat reprezentanți ai Gărzii Forestiere Suceava, Ocolului silvic Dorna, elevi din cadrul Școlii Gimnaziale Poiana Stampei și ai Liceului Tehnologic Dorna Candrenilor.

“Acțiunea s-a încadrat în programul de conștientizare și de educație forestieră pe care şi l-a propus Garda Forestieră Suceava. Ne dorim ca și pe viitor să ne bucurăm de sprijinul pe care l-am avut din partea celor două unități de învățământ, al ocolului silvic și al Primăriei Poiana Stampei”, a spus Găşpărel.

Reamintim că, în data de 24 martie 2017, angajaţi ai Gărzii Forestiere Suceava şi ai Ocolului Silvic Bisericesc Ilişeşti, elevi suceveni, precum şi reprezentanţi ai mass-media au participat la o acţiune de împădurire în zona Cantonului Silvic Baranca, pe o suprafaţă de două hectare, ce fost afectată de fenomene de uscare în masă, din cauza atacului insectelor.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de