Dan Ioan Cușnir: Sper ca în Suceava, la udatul stradal, să trecem de la „Manneken Pis” la aspersor


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că speră ca și în municipiul Suceava, conducerea Primăriei să afle că pentru udatul stradal există aspersoare și că udatul cu furtunul din cisternă poate fi doar o atracție de tipul „Manneken Pis”.

Liderul social-democrat sucevean a spus că o mare izbândă a conducerii Primăriei Suceava, respectiv „a tripletei Lungu-Harșovschi-Andronache” este că după 14 ani aceștia au descoperit că gardul viu din Suceava era bătrân, uzat şi urât şi că ei se tot felicită,  între ei, pentru această descoperire.

„Sperăm să nu dureze încă 14 ani până vor descoperi aspersorul. Aspersorul este mai eficient şi mai puţin deranjant pentru pietoni decât metoda folosită în anul 2017 în Suceava”, a spus Cușnir.

El s-a întrebat dacă se doreşte că cei care udă astfel ar urma să devină puncte de atracţie a Sucevei, un fel de ”Manneken Pis” ai Sucevei, ori puncte de blocaj stradal eficient şi limitator de viteză administrativ.

„Poate va descoperi tripleta de la conducerea Sucevei că aspersorul nu poluează, nu consumă curent sau benzină şi nu incomodează circulaţia”, a mai declarat Cușnir.

El a spus că rezultatele folosirii aspersoarelor la udatul stradal se pot vedea în mai multe localități din țară.

(A.D.)

 


Intră acum și în grupul de