Liderul PSD Suceava: După gropile umplute cu pavele avem un nou brevet la Suceava- canalizarea de tip jumătate de burlan


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, miecuri, că strada Eternității a fost asfaltată doar în zona spre cimitir și nu în zona cu case, arătând totodată, că la această lucrare s-a brevetat și „canalizarea tip jumătate de burlan”.

Cușnir a spus într-o conferință de presă că primarul şi viceprimarul Sucevei se tot felicită între ei pentru senzaţionalele realizări în domeniul asfaltării străzilor, iar ultimul exemplu este cel privind finalizarea lucrărilor pe strada Eternităţii.

El a spus că a fost sunat de locuitori de pe strada Eternităţii și a mers acolo și a constatat că de fapt partea principală, cea cu peste 30 de case nu a fost asfaltată.

„S-a asfaltat partea dinspre cimitir şi în loc să asfalteze partea de 600 m, cu case, cum era în proiectul iniţial, ”uimitul şi sideratul”, eternul viceprimar al Sucevei Lucian Harșovschi a schimbat proiectul şi a decis betonarea unei bucăţele de 50 m, cu doar o casă. Întrebarea este: Cine a putut semna recepţia la o astfel de lucrare, unde zona de scurgere este mai mică decât o jumătate de burlan pentru o casă? Iată că după gropile umplute cu pavele avem un nou brevet la Suceava: canalizarea de tip jumătate de burlan”, a spus Cușnir.

El a arătat că situații similare sunt constatate și în alte zone ale orașului.

„Aceste panarame tehnice nu se întâmplă doar în Burdujeni”, a spus Cușnir care a menționat că și covorul asfaltic turnat recent în cartierul Obcini este un exemplu de lucrare prost făcută.


Intră acum și în grupul de