Thermonet vrea să introducă, în doi ani, contorizarea individuală a tuturor consumatorilor din Suceava printr-o metodă inovatoare


Intră acum și în grupul de

În următorii doi ani urmează să fie realizată contorizarea individiuală a tuturor consumatorilor din municipiul Suceava printr-o metodă nouă, care va fi patentată de Adrem Invest, a declarat, miercuri, la Suceava, Adrian Bodea, președintele Adrem Invest, grupul care controlează Bioenergy și Thermonet Suceava.

Bodea a spus într-o conferință de presă că între investițiile pe care Thermonet la va realiza în Suceava este și cea de modernizare a contorizării.

„Ne preocupă un sistem modern de contorizare și trecerea la contracte individuale cu consumatorii noștri. Există un studiu de fezabilitate, există calcule pe care le-am făcut, există soluții pe care le analizăm și sperăm ca în intervalul următorilor doi ani să trecem la acest sistem de contorizare individuală, adică  fiecare apartament să plătească energia pe care o consumă ”, a spus Bodea.

El a menționat că se încercă implementarea unei soluții care să necesite investiții minime din partea consumatorilor care nu vor mai avea nevoie de certificări ulterioare.

Bodea a mai declarat că soluția pe care o propune este o premieră, nu a mai fost implementată nicăieri în lume, și urmează să fie patentată de firma sa.

 


Intră acum și în grupul de