Flutur: Suntem interesați să deschidem legături aeriene cu Cluj Napoca, Timișoara și Constanța. Discutăm aceste propuneri la ședința Asociației Aeroporturilor din România


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că ședința Asociației Aeroporturilor din România se va desfășura, joi, la Gura Humorului, iar autoritățile sucevene doresc să prezinte intenția de a deschide noi legături interne aeriene spre Cluj Napoca, Timișoara și Constanța.

Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava

Flutur a declarat că joi, la Gura Humorului, Hotel Best Western, va avea loc ședința pe teme economice, comerciale și achiziții publice din domeniul aviației civile a Asociației Aeroporturilor din România.

El a spus că împreună cu specialiști ai Consiliul Județean Suceava și de la Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava, vor fi purtate discuții cu reprezentanții de la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Transporturilor, Consiliul Concurenței și Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru a identifica soluții suplimentare de dezvoltare a Aeroportului și pentru a evidenția rolul pe care îl poate avea colaborarea între aeroporturi.

„Vom aduce în discuție interesul Sucevei de a extinde și destinațiile interne, să deschidem legături aeriene și cu Cluj-Napoca, Timișoara sau Constanța”, a spus Gheorghe Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de