Patru elevi suceveni premiați la Concursul Național de Chimie „Petru Poni” pentru elevii din învățământul tehnologic

Patru din cei cinci elevi calificați la etapa națională a celei de-a opta ediție a Concursului Naţional de Chimie „Petru Poni” pentru elevii din învăţământul tehnologic, desfășurat la Curtea de Argeș au primit premii.

FOTO: http://www.futura-sciences.com

Din județul Suceava, potrivit ISJ Suceava, s-au calificat cinci elevi din care patru au fost premiați.

Astfel, premiul al doilea a fost obținut de Ioan Bida, clasa a X-a de la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, fiind îndrumat de profesor Virginia Corbotiuc.

Cristian Plămadă, din clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, îndrumat de Viorica Dumitru a obținut mențiune a Ministerului Educației Naționale în timp ce mențiuni speciale au fost obținute de Daniela Vicenco , clasa a X-a de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava îndrumată tot de Viorica Dumitru, precum și Alexandru Constantin Bozonc, elev în clasa a XI-a la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc fiind îndrumat de Virginia Corbotiuc.

La acest concurs, organizat în perioada 18-21 mai de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar al Judeţului Argeș a participat 165 elevi din  țară care studiază în învăţământul liceal tehnologic.

(N.B.)