Patru elevi suceveni premiați la Concursul Național de Chimie „Petru Poni” pentru elevii din învățământul tehnologic


Intră acum și în grupul de

Patru din cei cinci elevi calificați la etapa națională a celei de-a opta ediție a Concursului Naţional de Chimie „Petru Poni” pentru elevii din învăţământul tehnologic, desfășurat la Curtea de Argeș au primit premii.

FOTO: http://www.futura-sciences.com

Din județul Suceava, potrivit ISJ Suceava, s-au calificat cinci elevi din care patru au fost premiați.

Astfel, premiul al doilea a fost obținut de Ioan Bida, clasa a X-a de la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, fiind îndrumat de profesor Virginia Corbotiuc.

Cristian Plămadă, din clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, îndrumat de Viorica Dumitru a obținut mențiune a Ministerului Educației Naționale în timp ce mențiuni speciale au fost obținute de Daniela Vicenco , clasa a X-a de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava îndrumată tot de Viorica Dumitru, precum și Alexandru Constantin Bozonc, elev în clasa a XI-a la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc fiind îndrumat de Virginia Corbotiuc.

La acest concurs, organizat în perioada 18-21 mai de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar al Judeţului Argeș a participat 165 elevi din  țară care studiază în învăţământul liceal tehnologic.

(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de