Peste o sută de posturi vacante de directori și directori adjuncți scoase la concurs de ISJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean a scos la concurs peste o sută de posturi pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Suceava, prof. Anuței Ioan Cezar, sunt scoase la concurs 77 de posturi vacante pentru ocuparea funcției de director, dintre care 5 posturi pentru liceu, 8 posturi pentru grădiniță, un post pentru un club al copiilor, 2 posturi pentru cluburi sportive și 61 de posturi pentru gimnaziu.

De asemenea, Anuței a arătat că la concurs sunt scoase și 30 de posturi vacante pentru ocuparea funcțiilor de director adjunct, dintre care 10 pentru gimnaziu și 20 pentru liceu.

„Lista funcțiilor vacante, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, bibliografia-cadru pentru concurs, perioada de înscriere, metodologia de concurs și lista documentelor necesare înscrierii la concurs vor fi afișate la sediul IȘJ și pe site-ul instituției (www.isj.edu.ro ) în data de 15.06.2017”, a precizat prof. Anuței Ioan Cezar.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de