Gheorghe Flutur nu mai vrea să vadă bolnavi în pijamale pe străzile din Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat joi că intenționează să realizeze, împreună cu primarul Sucevei, Ion Lungu, o cale, supra-terană (pasarelă) sau subterană (pasaj subteran) care să facă legătură între Spitalul Județean și Spitalul Vechi, despărțite în momentul de față de principalul bulevard ce traversează Suceava.

Flutur a spus într-o conferință de presă că analizează, împreună cu edilul șef al Sucevei, modalitatea prin care se va putea face legătura între cele două imobile.

 Președintele CJ este nemulțumit de faptul că zilnic pacienții, întreținătorii și cadrele medicale sunt nevoite să aștepte la trecerea de pietoni pentru a putea ajunge dintr-o parte în alta.

 De altfel, Gheorghe Flutur a și transmis foarte plastic imaginea pe care sucevenii o pot vedea zilnic: ”lumea trece în pijamale de la un spital la altul și nu e bine așa”.

Deocamdată cei doi nu s-au înțeles cu privire la modul de traversare mai ales că sub bulevard sunt mai multe canale precum și rețeaua de alimentare cu apă caldă și căldură.

Alin D.


Intră acum și în grupul de