Echipajele pompierilor voluntari din Brodina și de la Egger, pe podiumul etapei interjudeţene a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă


Intră acum și în grupul de

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Brodina și Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Egger România au urcat pe podiumul etapei interjudeţene a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit ISU Suceava, competiția s-a desfășurat în perioada 13-14 iulie, pe stadionul din oraşul Târgu Ocna din judeţul Bacău.

Astfel, SVSU Brodina a ocupat locul I la etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, iar SPSU Egger-România SRL Rădăuţi a ocupat locul al III-lea, în clasamentul general.

„Îi felicităm pe reprezentanţii judeţului Suceava, iar pompierilor voluntari din Brodina le urăm mult succes la etapa naţională, care se va desfăşura în luna august, în judeţul Sibiu”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

FOTO: ISU Suceava

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de