Sorin Vezeteu, ridicat în grad și decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler


Intră acum și în grupul de

Sorin Vezeteu, polițistul ucis joi seara în Gara Burdujeni, a fost ridicat la gradul de subinspector de poliție post-mortem și decorat de președintele Klaus Iohannis cu  Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

Potrivit unui comunicat  al Administrației Prezidențiale, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat sâmbătă, 22 iulie a.c., decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin.

„Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin.

Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de