Un bărbat rănit în Suceava după ce un tânăr băut și fără permis, ce conducea un moped, a lovit lateral un autoturism pe care l-a depășit prin dreapta


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit sâmbătă seara într-un accident pe strada Energeticianului din Suceava după ce un sucevean băut și fără permis, care conducea un moped, a încercat o depășire prin dreapta și a lovit lateral autoturismul pe care îl depășea.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în timp ce conducea mopedul pe strada Energeticianului din municipiul Suceava, un sucevean de 24 de ani, a efectuat o depăşire neregulamentară, prin partea dreaptă, a autoturismului condus de un bărbat de 37 de ani din aceeași localitate,  intrând în impact lateral cu acesta.

În urma impactului a fost rănit un bărbat de 57 de ani din municipiul Suceava, pasager pe moped, care a fost transportat cu o ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 După producerea accidentului, tânărul de 24 de ani a modificat locul producerii accidentului.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 37 de ani și de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul de 24 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de