Viceprimarul Lucian Harșovschi despre cazul Sorin Vezeteu: Pe filmările din Gara Burdujeni se vede cum angajați ai CFR au întors spatele


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, miercuri, că angajați ai CFR care se aflau în Gara Burdujeni când polițistul Sorin Vezeteu a fost ucis pe peron cu mai multe lovituri de cuțit au întors spatele, această atitudine fiind observată pe filmări.

Harșovschi a spus în conferința de presă de miercuri că el a copilărit cu Sorin Vezeteu, în  cartierul Burdujeni și a apreciat că agresiunea a cărei victimă a fost polițistul a fost de o cruzime de nedescris.

„Ceea ce s-a întâmplat este de o cruzime de nedescris”, a spus Harșovschi.

El a mai spus că unele persoane s-au întors cu spatele când au văzut agresiunea și nu au intervenit.

„Vorbeam de simț civic câteodată. Nu știi cum reacționezi când vezi un astfel de eveniment, dar pe filmările de la Gara Burdujeni se văd anumiți oameni ce se întorc cu spatele și intră în încăperile de acolo. Mă refer la angajații CFR”, a spus Harșovschi.

Polițistul Sorin Vezeteu a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit joi seara în Gara Burdujeni de un tânăr.

Sorin Vezeteu urmează să fie declarat cetățean de onoare post mortem în ședința din 27 iulie a Consiliului Local Suceava, la o săptămână după ce acesta a fost ucis în timp ce își îndeplinea sarcinile de serviciu.

Polițistul a fost avansat post mortem la gradul de subinspector, iar președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler.


Intră acum și în grupul de