Accident la Gălănești după ce șoferul a adormit la volan: Doi tineri răniți după mașina a ieșit de pe șosea și a rupt un stâlp de iluminat și un indicator rutier


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Voitinel și Horodnic de Sus au fost răniți, duminică dimineața, într-un accident produs în Gălănești după ce șoferul mașinii a adormit la volan.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr de 20 de ani din Voitinel, conducea duminică dimineața, în jurul orei 02:00, un autoturism pe DN 2H,  pe raza comunei Gălănești, și a adormit la volan, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit o bordură de pe marginea drumului, după care, a rupt un stâlp de iluminat public și un indicator rutier.

În urma impactului, au fost răniți ușor doi tineri, unul de 19 ani, din comuna Voitinel și celălalt de 18 ani, din comuna Horodnic de Sus, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de