Drumul Național DN 17 B intră, de luni, într-un proces de reabilitare și modernizare pe raza comunei Crucea


Intră acum și în grupul de

Drumul Național DN 17 B urmează să fie reabilitat pe o lungime de circa 10 kilometri pe raza comunei Crucea.

Primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, a anunțat că începând de luni, timp de circa o lună, drumul național 17 B pe tronsonul Crucea, stația de carburanți și până la Chiril, tronson cu o lungime de 10 kilometri, intră într-un proces de reabilitate și modernizare.

El menționează că lucrările vor fi efectuate de Direcția de Drumuri și Poduri Iași a CNAIR.

Primarul a mulțumit pentru implicare prefectului  Mirela Adomnicăi și deputatului Cătălin Nechifor.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, declara în luna mai că lucrările la DN 17 B în zona Crucea vor fi continuate după acțiunea de plombare cu turnarea unui strat bituminos și apoi covor asfaltic.

Ea a explicat atunci că în luna iulie se finaliza contractul multianual de întreținere încheiat cu o firmă ce nu avea angajați suficienți, utilaje sau experiență și care a fost selectată pe principiul ofertei prețului cel mai mic, iar această firmă a realizat lucrări de plombare.

Totodată, prefectul a spus că în zonă sunt necesare lucrări mai ample de modernizare și că  va face toate demersurile ca aceste lucrări să fie realizate.

Locuitori din comuna Crucea au organizat la începutul lunii mai un protest față de starea de degradare a drumului DN 17 B.


Intră acum și în grupul de