Sucevean cu permis de conducere ucrainean falsificat, dat de gol de faptul că nu avusese pașaport valabil pentru data când a obținut documentul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Poieni Solca este cercetat  pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, complicitate la ”fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”.

Bărbatul, de 32 de ani,  a fost oprit, vineri, de o patrulă din cadrul Postului de poliție Poieni Solca, în trafic,  pe DC 19, din localitate în timp ce conducea un autoturism.

El a prezentat un permis de conducere categoria ”B” eliberat de autoritățile din Ucraina.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că la data eliberării permisului de conducere, respectiv 28.02.2016, bărbatul de 32 de ani nu figura în evidențe cu pașaport valabil pentru a trece frontiera în Ucraina, existând suspiciunea că permisul de conducere este fals.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, complicitate la ”fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de