Lungu, încrezător că investitorii de la clubul de fotbal Foresta vor să facă performanță la Suceava: Nu cred că vin să ardă gazul la Suceava; vom relua licitația pentru a aloca un milion de lei fotbalului


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că este încrezător că investitorii de la clubul de fotbal Foresta își doresc performanță la Suceava și a anunțat că va fi reluată licitația pentru a se aloca un milion de lei pentru susținerea fotbalului.

„Au venit și la mine acei trei impresari, doi de la Chișinău și unul din Franța. S-au arătat foarte interesați și vor să investească la Suceava să facă performanță”, a spus Lungu.

El a spus că dacă cei trei investitori vor performanță, municipalitatea va fi alături de ei.

„Sunt oameni care vin din fotbal, impresari de fotbal. Eu nu cred că vin să ardă gazul aici, la Suceava, de pomană sau să facă acte de caritate. Sunt convins că vor să facă performanță. Dacă ei doresc să facă performanță, municipalitatea e alături de ei. I-am asigurat de acest lucru”, a spus Ion Lungu.

Primarul a mai spus că a scos, miercuri, la licitație suma de un milion de lei pentru susținerea fotbalului, după ce la licitația din primăvară clubul Foresta nu s-a putut prezenta pentru că avea datorii de circa 100.000 de euro la bugetul de stat.

Atunci, Ion Lungu chiar a lansat o campanie de donație de fonduri pentru ca Foresta să-și poată achita datoriile, dar aceasta a fost fără succes.

„Am văzut că au  anunțat că au plătit sumele de bani și, ca urmare, astăzi, am scos la licitație suma de 1 milion de lei pentru fotbal. Sperăm ca de această dată Foresta să îndeplinească condițiile legale, să vină la licitație, să poată câștiga această sumă de bani”, a spus Lungu.

 


Intră acum și în grupul de