Prefectura Suceava va constitui trei comisii mixte care vor verifica stadiul de pregătire a unităților de învățământ pentru noul an școlar


Intră acum și în grupul de

Colegiul Prefectural al Județului Suceava a adoptat, în ședința de vineri, o hotărâre privind constituirea a trei comisii  mixte de control,  care să verifice   stadiul de pregătire a unităților de învățământ preuniversitar, din județul Suceava, în vederea începerii noului an școlar.

Comisiile vor avea în componență reprezentanți ai Prefecturii Suceava, instituție coordonatoare, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, județul Suceava –ISU- și ai Inspectoratului Școlar Județean Suceava (IȘJ).

Comisiile respective își vor desfășura activitatea în perioada 28 august-8 septembrie 2017, în prezența primarului autorității administrativ teritoriale sau a reprezentantului acestuia, și a directorului unității școlare, anunță Prefectura Suceava.

Raportul privind verificările efectuate, cu concluzii și măsuri, vor fi prezentate prefectului Județului Suceava, Mirela Adomnicăi, până la data de 11 septembrie 2017.


Intră acum și în grupul de