Senatorul PSD Virginel Iordache nu exclude o candidatură la funcția de primar al Sucevei. El anunță că se va implica și în activitatea organizației municipale PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, nu exclude o candidatură la funcția de primar al Sucevei, arătând că este încă prea devreme să spună dacă a luat o decizie.

Iordache a declarat în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că este prematur să se discute acum de candidaturile la funcția de primar din 2020.

„Haideți să lăsăm, să fim sănătoși”, a spus Iordache.

La întrebarea moderatorului privind intenția de a candida, el a evitat să răspundă dacă s-a gândit ca în anul 2020 să candideze la funcția de primar.

„Nu avansez niciun răspuns. Nu spun nici da, nu spun nici ba. Cu siguranță până în anul 2020 sunt ai de-a rândul. Să lăsăm să treacă timpul, să fim sănătoși și atunci când va veni momentul voi veni în emisiune și veți fi primul care veți afla dacă voi candida sau nu”, a declarat Virginel Iordache.

Totodată, în cadrul emisiunii, Virginel Iordache a mai spus că în organizația PSD Suceava se vor organiza alegeri la toate nivelurile.

„Provizoratul la Suceava se va finaliza”, a declarat Iordache.

Virginel Iordache a adăugat că va candida pentru o funcție în structura de conducere a organizației județene PSD Suceava, dar fără să precizeze despre ce funcție este vorba.

„Lăsați-mă să ajungem până atunci”, a spus Iordache, care a menționat că vizează o funcție de drept pentru un parlamentar.

El a mai spus că se va implica și în organizația municipală Suceava al cărui președinte a fost timp de opt ani chiar dacă are în coordonare o zonă ce nu include și municipiul reședință de județ.

”Cu siguranță mă voi implica în activitatea de la Suceava din simplul motiv să sunt locuitor al acestui municipiu și zic că eu cunosc suficienți oameni ca să pot aduce un plus de valoare organizației municipale”, a spus Iordache.

 

 


Intră acum și în grupul de