Flutur: Se face chiar acum un studiu de piață privind deschiderea de curse de avion Suceava-Germania


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, în cadrul ședinței Consiliului Județean Suceava că în prezent se face un studiu de piață privind deschiderea de curse de avion între Suceava și Germania.

Flutur a spus în ședința Consiliului Județean Suceava că în marja participării, la începutul lunii octombrie, la Munchen, la târgul Expo Real, va avea discuții și cu partenerii Sucevei din Augsburg.

El a arătat că va avea discuții cu „partenerii de la Augsburg” și că va merge și la Memmingen pentru deschiderea curselor de avion Suceava-Germania

„Se face un studiu de piață chiar acum”, a spus Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a purtat, la începutul lunii august, discuții cu președintele regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, la Aeroportul Suceava despre posibile curse spre Germania.

„Vom face în curând câțiva pași într-un concept de dezvoltare pe termen lung care să atragă atât turiști, cât și oameni de afaceri, cât și Universitatea, spitalul ca pe aceste rute să poată să zboare oameni interesați”, a spus Flutur.

 

El a arătat că se are în vedere o cursă Suceava-Memmingen cu escală la Timișoara sau Cluj Napoca.

„Ne gândim la discuții pentru zboruri pe ruta Suceava-Timișoara-Memmingen, cu escală la Timișoara, dus-întors, ca să avem și curse spre Timișoara sau spre Cluj. Acel tip de zbor în W, cu escală atât la plecare cât și la venire”, a spus Flutur.

 

El a menționat că în discuțiile cu partenerii din Germania aceasta face parte din stategia de dezvoltare pe granița de est a UE într-o zonă sigură care este Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de