Sindicatul din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava atacă în instanță hotărârea CJ Suceava privind salarizarea. Flutur: Noi nu avem bani nici pentru salariile astea


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a informat, luni, plenul Consiliului Județean Suceava că sindicatul din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava a înaintat o plângere prealabilă privind Hotărârea Consiliului Județean Suceava privind salariile pentru instituțiile aflate în coordonarea CJ Suceava.

Sindicatul consideră că nivelul de salarizare prevăzut în această hotărâre nu este corespunzător și, dacă CJ Suceava nu va modifica aceste prevederi va fi depusă o plângere la instanță.

Gheorghe Flutur a spus că, din păcate, din bugetul actual al județului nu sunt fonduri pentru plata acestor salarii în ultimele două luni și că nu speră să existe o rectificare bugetară mai devreme de luna decembrie.

”Noi nu avem bani nici pentru salariile care se dau acum”, a spus Flutur care mizează însă pe o rectificare bugetară pozitivă ce va permite plata salariilor DGASPC Suceava în lunile noiembrie și decembrie.

El a arătat că  rectificarea bugetară de la Guvern s-a discutat în iulie și august, dar că nu s-a realizat, iar din ceea ce a înțeles, ar putea fi o rectificare bugetară în luna decembrie.


Intră acum și în grupul de