O locuință din Șcheia afectată de un incendiu după ce un foc pentru arderea unor gunoaie s-a extins


Intră acum și în grupul de

O locuință din comuna Șcheia a fost afectată de un incendiu, sâmbătă după amiaza, din cauza unui foc făcut pentru arderea unor gunoaie care s-a extins la vegetația uscată de lângă locuință și apoi la casă.

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la o locuinţă din comuna Şcheia.

La sosirea echipajelor pompierilor militari, ardeau podul casei de locuit şi vegetaţia uscată din jurul clădirii, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o casă aflată în imediata apropiere.

În incendiu au ars podul casei pe 25 mp, un hol pe 3 mp, materiale textile, obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn şi aproximativ 20 de ari de vegetaţie uscată și s-au degradat un aragaz, o butelie, o motopompă, plafonul casei şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spaţii deschise, pentru arderea gunoaielor, iar de la acesta s-a aprins vegetaţia uscată, iar mai apoi s-a propagat la casă, arată ISU Suceava.

Pompierii militari au lichidat incendiul după circa o oră de intervenție și au salvat restul casei şi locuinţa învecinată.


Intră acum și în grupul de