Echipa CSM Dorna, campioană națională la juniori la Campionatul Național de Semimaraton de la Craiova

Sportivii de la CSM Dorna au obținut trei medalii la Campionatul Național de Semimaraton care s-a desfășurat duminică la Craiova.

Potrivit antrenorului Cristian Prâsneac, semimaratonul, care s-a desfășurat pe o distanță de 21 de kilometri și 87 de metri, a fost organizată de Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Dolj şi CSM Craiova.

La finalul competiţiei sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei, club finanţat de Primăria Municipiului Vatra Dornei, au cucerit trei medalii.

Astfel, echipa de juniori a obținut titlul de Campion Naţional prin Gabriel Bularda, Grigore Iacob și Alexandru Miron, iar aceeași echipă a cucerit și medalia de bronz şi la tineret.

În proba individuală Gabriel Bularda a cucerit medalia de argint la categoria juniori.

Antrenorul dornean Cristian Prâsneac a declarat că este bucuros de obținerea acestor trei medalii.

„Credeam că putem cuceri titlul de Campion Naţional cu echipa având o echipă bună. Aş vrea să mulţumesc şi celor care stau în spatele muncii noastre, cei care ne finanţează, Primăria Municipiului Vatra-Dornei cât și celor de la Romanel Vatra-Dornei”, a spus Prâsneac.

Tot la această competiţie a participat şi un alt sucevean Cătălin Tocilă de la LPS Suceava antrenat de antrenorul emerit prof.Toader Flămîndu care a sosit pe locul 6 la juniori.