Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a solicitat prefectului de Suceava să țină legătura cu DRDP Iași pentru lucrările la drumurile naționale din județ: Văd că alții vorbesc de aceste proiecte, lucru care nu mi se pare normal


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a transmis prefectului de Suceava, Mirela Adomnicăi, să fie în permanent contact cu el și cu șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, pentru lucrările la drumurile naționale din județ apreciind că nu este normal ca alte persoane să vorbească de aceste investiții, făcând referire la președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

„Discut foarte des probleme din județ, atât pe proiecte de investiții în derulare și pe ceea ce urmează să scoatem cu prefectul județului. Cum este și normal, dânsa este reprezentantul Guvernului în teritoriu și am rugat-o să fie în permanentă legătură și cu domnul Laicu”, a spus Cuc.

El și-a exprimat nemulțumirea că alte persoane se ocupă de aceste proiecte

„Am văzut în ultima perioadă că apar foarte multe persoane care discută de proiectele de investiții de la Companie. Pentru aceste proiecte discut în permanență cu doamna prefect și directorul DRDP Iași, dar văd că alții vorbesc de aceste proiecte, lucru care nu mi se pare normal”, a spus ministrul evitând să spună la cine se referă, dar a lăsat să se înțeleagă că e vorba de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de