Ministrul Transporturilor a filmat cum se lucrează la modernizarea DN 18 cu lopata. El s-a arătat mulțumit că antreprenorul român s-a mobilizat


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a filmat din mașină cum se lucrează la modernizarea drumului național DN 18 și a postat imaginile pe contul său al rețelei de socializare.

Cuc a postat  și un mesaj prin care transmite că Ministerul Transporturilor acordă tot sprijinul pentru ca lucrările să nu tărăgăneze.

„DN18, drumul care leagă Suceava de Maramureș, trebuie să fie reabilitat cât mai curând. Acesta este și motivul pentru care, alături de Mirela Adomnicăi, prefectul Sucevei, am vizitat astăzi (sâmbătă n.r.) Loturile 3 și 4, între localitățile Șesuri și Iacobeni. Mă bucur că antreprenorul român, de pe Lotul 3, s-a mobilizat și sper ca lucrarile demarate să se încadreze în graficele stabilite.Există tot sprijinul din partea Ministerului Transporturilor pentru ca această lucrare să nu tărăgăneze”, a scris Cuc pe pagina sa de socializare.

În imaginile postate se vede cum câțiva muncitori împrăștie cu lopeți pietriș, iar unul dintre ei chiar îl salută, timid, pe ministru.

Imagini Facebook Razvan Cuc


Intră acum și în grupul de