Lungu anunță noi facilități în zona de agrement Tătărași: Tiroliană, un teren de tenis și ansambluri pentru picnic pe lângă terenul de minigolf, iazuri cu bărci și terenuri de sport


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că va pune accent în perioada următoare să realizeze mai multe zone de agrement în municipiu, dar și că va încerca să exploateze la maxim zona de agrement Tătărași astfel încât acolo să fie montate noi facilități în afara celor deja prevăzute în proiect.

„Dacă avem azi o problemă în Suceava este lipsa zonelor de agrement. Încercăm să recuperăm acest lucru și să facem cât mai multe zone de agrement”, a spus primarul.

El a arătat că dacă se va transfera pădurea-parc din zona Șipote, acolo se vor putea amenaja zone de agrement în parteneriat public-privat.

În ceea ce privește zona de agrement Tătărași care se amenajează în prezent, primarul a spus că acolo se pot face și alte investiții care nu au fost incluse inițial în proiect.

„Am decis să mai facem o licitație pentru noi obiective în zona de agrement”, a declarat primarul.

Lungu a explicat că deși zona de agrement va fi finalizată în scurt timp, ea va funcționa la capacitate în primăvara viitoare și că din acest motiv, până atunci, dorește să fie amplasate noi obiective.

„De aceea facem un proiect să montăm o tiroliană. Acolo este posibil să se monteze o tiroliană”, a spus primarul care a adăugat că pe lângă cele două terenuri de sport amenajate mai dorește și realizarea unui teren de tenis, dar și să fie montate 20 de ansambluri pentru picnic, cu masă, bănci și acoperiș.

El a subliniat că dorește ca aceste investiții să fie finalizate până în primăvară.

„În această zonă sunt 4,6 hectare și încerăm să o exploatăm la maxim”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de