Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan: Din mărinimia acestui guvern la Spitalul Județean Suceava va veni încă un computer-tomograf


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunțat că Spitalul Județean de Urgență Suceava va primi un nou computer-tomograf „din mărinimia acestui guvern”.

„La Suceava, zilele acestea, au primit înștiințarea, că vor mai primi un computer-tomograf din mărinimia acestui guvern”, a spus senatorul Ioan Stan în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV.

Întrebat dacă Spitalul Județean Suceava nu avea nevoie de computer-tomograf, caz în care e vorba de necesitate și nu de un gest de mărinimie, Stan a răspuns că, probabil, că spitalul avea nevoie de acest aparat, dar că avea și înainte și alte guverne nu au dat acest computer-tomograf.

„E un spital recunoscut la nivel național, un spital cu un manager bun, cu medici buni. Probabil că Spitalul din Suceava va fi o atracție mai ales că se termină și spitalul din Fălticeni și care va intra sub jurisdicția spitalului județean”, a mai spus Stan.

Senatorul PSD de Suceava a mai declarat că în domeniul sănătății s-a aprobat și programul o ambulanță pentru fiecare comună, urmând ca aceste ambulanțe să fie achiziționate cu fonduri europene.


Intră acum și în grupul de