Bărbat din Vicovu de Sus reținut după ce a fost depistat, în trafic, având țigări de contrabandă de peste 30.000 de lei ascunse în mașină și pe care urma să le vândă în Cluj


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 61 de ani din Vicovu de Sus a fost reținut și este cercetat penal pentru contrabandă după ce a fost depistat în trafic având în mașină ascunse peste 3200 de pachete de țigări de contrabandă în valoare de peste 30.000 de lei pe care urma să le vândă la Cluj.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, a oprit, duminică, pentru control pe DN 17A, din comuna Suceviţa, unautoturism condus de un bărbat de 61 de ani din oraşul Vicovu de Sus.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat ascunse, în două compartimente special amenajate, 3.220 pachete cu ţigări de contrabandă, bunuri despre care bărbatul a declarat că le-a achiziționat, sâmbătă, de la persoane necunoscute din Piaţa orașului Vicovu de Sus, cu intenția de a le comercializa într-o piaţă din municipiul Cluj.

Țigările în valoare de 30.000 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 2.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru contrabandă, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de