Polițiștii au acționat în zona discotecilor, barurilor, cluburilor, sălilor de jocuri din Câmpulung Moldovenesc pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a desfășurat pe parcursul săptămânii trecute  o acțiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale dar şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Potrivit Poliției Județene Suceava, acţiunea a vizat intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise în zona discotecilor, barurilor, cluburilor, sălilor de jocuri şi altor locuri pretabile, precum şi monitorizarea stărilor conflictuale.

Totodată, această acţiune a vizat şi identificarea persoanelor care nu îşi justifică prezenţa în zonă dar şi  verificarea şi controlul autovehiculelor şi controlul corporal al persoanelor care ridică suspiciuni.

Mai mult, s-a urmărit verificarea programului de funcţionare şi a modului de asigurare cu paza proprie pentru unităţile de agrement şi alimentaţie publică.

În cadrul acțiunii au fost suplimentate dispozitivele de ordine publică dar şi echipajele de poliţie rutieră în vederea monitorizării traficului şi prevenirii accidentelor rutiere.

Polițiștii au controlat 168 de vehicule şi  au fost testaţi cu apartul etilotest 66 de şoferi, fiind constatate 5 infracţiuni şi au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 23.712 lei, dar au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de