Doi bărbați din Poiana Stampei au murit după ce autoutilitara în care se aflau a intrat într-un TIR pe DN 2 E, la Brăiești


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați de 40 și 50 de ani, din Poiana Stampei, au murit, joi seara, după ce autoutilitara în care se aflau și cu care circulau pe DN 2 E dinspre Fălticeni spre Gura Humorului a intrat într-un TIR care venea din sens opus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, un TIR condus de un bărbat de 50 de ani din Arbore circula joi seara pe DN 2 e dinspre Gura Humorului spre Fălticeni, iar în zona localității Brăiești, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 40 de ani și în care se afla un pasager de 50 de ani, din Poiana Stampei, a intrat pe contrasens și a lovit în plin autocamionul fiind proiectată în spate unde a lovit ușor un autoturism.

În urma impactului, cei doi ocupanți ai autoutilitarei au murit.

Epureanu a declarat că în acest caz s-a deschis un dosar penal și se continuă cercetările.

La acest accident a intervenit un modul SMURD de la Detașamentul Fălticeni și o autospecială pentru descarcerare grea de la Detașamentul Suceava.

Circulaţia rutieră pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului a fost întreruptă pe ambele sensuri la km 18+500 de metri, în zona localităţii sucevene Brăieşti.


Intră acum și în grupul de