Flutur anunță discuții cu Blue Air pentru noi curse interne și externe și cu Turkish Airlines pentru destinații externe de pe Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, că urmează să fie purtate discuții cu companiile aeriene Blue Air și cu Turkish Airlines pentru deschiderea de noi curse aeriene de pe Aeroportul Suceava.

Flutur a spus că a făcut demersuri către Blue Air pentru a discuta despre noi curse interne și internaționale de pe Aeroportul Suceava.

El a mai declarat că așteaptă și o vizită a reprezentanților Turkish Airiles tot pentru discuții privind noi curse de pe aeroportul sucevean.

Flutur a evitat să spună care sunt destinațiile care ar urma să fie discutate cu aceste companii arătând că nu are cum să vorbească mai mult în perioada negocierilor.

În prezent, pe Aeroportul Suceava operează curse regulate companiile Tarom, pe relația Suceava-București și relația Suceava-Torino, și compania Wizz Air care are curse externe pe relația cu Londra, Milano, Veneția, Roma și Bologna.

Alte două companii, Atlas Global și Air Bucharest au avut zboruri charter în această vară spre destinații de vacanță din Turcia și Grecia.


Intră acum și în grupul de