26 de elevi din învăţământul dual de la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava s-au familiarizat cu procesul de producție de la Ambro SA în cadrul parteneriatului şcoală-agent economic


Intră acum și în grupul de

Cei 26 de elevi pregătiţi în învăţământul dual la Colegiul Tehnic” Petru Muşat” Suceava au participat, în perioada 21-22 septembrie, la un team building organizat de SC Ambro SA în cadrul parteneriatului încheiat cu unitatea de învăţământ suceveană, ei având posibilitatea să se familiarizeze cu procesul de producţie al hârtiei şi ambalajelor de carton ambalat şi să cunoască managementul companiei.

 

Directorul Colegiului Tehnic “Petru Muşat” Suceava, profesor Maria Teodoreanu, a precizat într-un comunicat de presă că  cei 26 de elevi ai Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, pregătiţi in sistem de învăţământ dual pentru calificarea Operator în fabricarea și prelucrarea celulozei şi hârtiei, au participat la un team building organizat de AMBRO SA.

 

“Acţiunea a debutat cu o vizită la Ambro, unde elevii şi profesorii coordonatori au văzut procesul de producţie al hârtiei şi ambalajelor din carton ondulat, au făcut cunoştinţă cu managementul companiei şi au asistat la o prezentare a grupului Rossmann România. Ulterior, elevii, profesorii şi tutorii de practică s-au deplasat la o pensiune din judeţul Suceava, unde au participat la activităţi care au încurajat comunicarea şi lucrul în echipă, iniţiativa şi creativitatea. Au fost două zile pline de distracţie şi voie buna, în care elevii, profesorii şi tutorii s-au cunoscut mai bine între ei şi şi-au stabilit aşteptările de la noua provocare”, a spus Teodoreanu.

Ea a meţionat că cei 26 de elevi din învăţământul dual  vor beneficia, în continuare, de o bursă lunară în valoare de 200 de lei oferiţi de Ambro SA pe toată perioada şcolarizării, dar şi de burse de performanţa după primul an de studiu.

Directorul Colegiului Tehnic “Petru Muşat” Suceava a mulţumit reprezentanţilor SC Ambro SA pentru organizarea acestui eveniment şi pentru implicarea în parteneriatul şcoală-agent economic şi a urat elevilor succes în noul an şcolar.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de