Consultare publică privind zonele de achiziție a masei lemnoase și sistemul propriu due-dilligence organizată, la Rădăuți, de Holzindustrie Schweighofer


Intră acum și în grupul de

Compania austriacă Holzindustrie Schweighofer va organiza, săptămâna viitoare, la Rădăuți, o consultare publică privind zonele de achiziție a masei lemnoase și sistemul propriu due-dilligence.

Consultarea publică se va desfășura la The Gerald`s Hotel, vineri, începând cu ora 9:00.

În cadrul evenimentului se va prezenta sistemului propriu de due-dilligence al Holzindustrie Schweighofer, dar și sistemul Timflow – soluția pentru trasabilitatea lemnului precum și zonele de achiziție a masei lemnoase și măsuri de diminuare a riscului implementate de Holzindustrie Schweighofer.

În cadrul consultării vor fi dezbateri privind achiziția de lemn din zonele tampon ale parcurilor naționale, dar va fi prezentat și programul de reîmpădurire Pădurea de Mâine

„Pădurile gestionate responsabil reprezintă baza afacerii Holzindustrie Schweighofer. De aceea, de mulți ani, activitatea noastră se bazează pe principiul utilizării durabile și sustenabile a lemnului, ceea ce vom face și în viitor. Apreciem ideile și sugestiile venite din partea tuturor factorilor interesaţi precum organizații de mediu, societatea civilă,  jurnaliști, experți sau reprezentanți ai industriei de profil”, susține compania într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de