Țigări de contrabandă de 175.000 de lei abandonate în mașină de un șofer care a fugit într-o pădure din Brodina de Sus pentru a scăpa de urmărirea polițiștilor de frontieră suceveni

Țigări de contrabandă de 175.000 de lei au fost găsite într-un autoturism de teren abandonat de șofer lângă cursul unei ape în localitatea Brodina de Sus, acesta fugind într-o pădure pentru a scăpa de urmărirea polițiștilor de frontieră suceveni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Serițan, miercuri seara, în jurul orei 21:30, polițiștii de frontieră suceveni au observat, pe raza localității Brodina de Sus, un autoturism marca Mitsubishi Shogun, fără numere de înmatriculare.

La vederea patrulei poliției de frontieră, șoferul autoturismului în cauză a mărit viteza de deplasare, îndreptându-se spre un drum forestier, până în apropierea unui râu, unde a abandonat autoturismul și a fugit în pădurea din apropiere.

În autoturismul abandonat, polițiștii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate și în portbagaj mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

În urma inventarierii baxurilor,  a rezultat cantitatea totală de 14.990 pachete țigări, în valoare de 175.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se desfășoară cercetări pentru depistarea persoanelor implicate și tragerea la răspundere a celor vinovați, precizează sursa citată.

loading...