O casă din Vatra Dornei a ars complet sub privirile pompierilor cărora li s-a interzis intervenția. După ce locuința a ars în totalitate pompierii au fost solicitați să stingă ultimele focare.


Intră acum și în grupul de

Pompierii din Vatra Dornei au privit în noaptea de joi spre vineri cum o locuință a ars complet în municipiu pentru că li s-a interzis accesul pe proprietate.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei au intervenit joi seara cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, din municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajului, ardea o casă de locuit, iar mai mulți cetăţeni au ieşit în întâmpinarea pompierilor spunându-le că nu au nevoie de intervenţia lor, deoarece acţionau cu o motopompă proprie, alimentată dintr-un heleşteu, şi nu au permis accesul militarilor pe proprietate.

Pompierii au supravegheat, de la limita proprietăţii, pentru ca incendiul să nu se propage la vecinătăţi, iar la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia echipajelor de poliţie şi jandarmerie.

După ce locuinţa a ars în totalitate, proprietarul a solicitat intervenţia pompierilor pentru a stinge jarul rămas care să nu fie purtat de vânt.

După lichidarea ultimelor focare, pompierii au întocmit documentele de intervenţie.

Ulterior, ISU Suceava a demarat procedura de informare a organelor abilitate privind acest aspect.

Locuinţa şi bunurile din interior au ars în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor a fost jarul căzut de la o sobă cu acumulare de căldură.

 


Intră acum și în grupul de