Școala Gimnazială „Ion Creangă” și 37 de scări de bloc din cartierul Obcini, fără căldură până în data de 6 noiembrie în urma unei avarii


Intră acum și în grupul de

Distribuitorul de energie termică din municipiul Suceava, Thermonet SRL, a anunțat, miercuri, că din cauza unei avarii la rețeaua de distribuție a agentului termic va fi sistată va fi sistată furnizarea energiei termice pentru încălzire consumatorilor racordați la Punctul Termic Obcini 2.

În aceste condiții nu vor beneficia de încălzire Școală Gimnazială „IonCreangă”, precum și 37 scări de bloc arondate asociațiilor de proprietari nr. 8+30 și 23+27.

„Lucrarea presupune înlocuirea coloanei vechi ce traversează strada Corneliu Coposu, fără a distruge carosabilul. Avaria se întinde și pe o proprietate privată, așa că s-a luat decizia de a devia totodată coloana pe un alt traseu, care să fie doar pe domeniul public”, se arată în comunicat.

Thermonet precizează că intervenția necesită o perioadă mai mare de timp și din acest motiv estimează că agentul termic pentru încălzire va reveni cel mai târziu în data de 6 noiembrie 2017.

„Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că vom depune tot efortul necesar pentru a reveni în cel mai scurt timp la parametrii necesari reluării furnizării agentului termic”, menționează Thermonet.


Intră acum și în grupul de