Doi tineri suceveni au fost încătușați de polițiștii pentru Acțiuni Speciale Suceava și apoi reținuți după ce aceștia au bătut doi bărbați din Straja

Doi tineri suceveni din Straja și Vicovu de Sus au fost încătușați și apoi reținuți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava după ce aceștia au bătut doi bărbați din Straja.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara la ora 23:31, Poliția oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 că doi bărbați de 28 și 37 de ani, ambii din comuna Straja, au fost victimele unor agresiuni.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați au fost loviți cu pumnii de un tânăr de 27 de ani, din comuna Straja și unul de 25 de ani, din orașul Vicovu de Sus, aflat în stare de ebrietate.

Întrucât cei doi agresori se manifestau agresiv și recalcitrant, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava prezenți la fața locului, i-au imobilizat și încătușat, fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări, ocazie cu care, în baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, ce va fi soluționat procedural.

 

loading...