Un tânăr din Frasin reținut pentru ucidere din culpă după ce a intrat cu mașina într-un copac, iar pasagerul din autoturism a murit. Șoferul era băut și circula cu viteză excesivă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din Frasin a fost reținut, duminică seara, după ce a provocat un accident în urma căruia un pasager din mașina pe care acesta o conducea a murit.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seara, în jurul orei 21:45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177A, în interiorul orașului Frasin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum și a consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 25 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a  intrat în coliziune cu gardul unei grădini, după care, a intrat în impact frontal cu un trunchi de copac.

În urma accidentului, a un pasager din mașină, 27 de ani, din orașul Frasin, a murit, iar șoferul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă, nu a rămas internat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un  dosar penal pentru „ucidere de culpă”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, tânărul de 25 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând  să fie  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, pentru stabilirea unor măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de