Poliția de Frontieră Suceava: 40 de motofierăstraie cu sute de accesorii, dar și cizme, pantofi, sau șurubelnițe electrice fără documente de proveniență, depistate în Siret, într-un microbuz


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Siret au depistat, în trafic, un microbuz marca Mercedes-Benz încărcat cu drujbe și diferite bunuri,  fără documente legale de proveniență.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, a declarat că luni, polițiștii de frontieră din Siret au oprit în trafic, pe raza orașului Siret, un microbuz Mercedes Benz, condus de un sucevean de 34 de ani.

În urma controlului, polițiștii de frontieră au observat mai multe bunuri, cum ar fi drujbe, accesorii ale acestora și articole de încălțăminte, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

În urma celor constatate șoferul și microbuzul au fost duși la sediul instituției în vederea efectuării unui control amănunțit.

Astfel, echipa de control a descoperit 40 de drujbe de diferite mărci, 465 accesorii pentru acestea și alte bunuri (cizme, pantofi, șurubelnițe electrice etc), pentru care nu existau documente legale de proveniență.

Întreaga cantitate de bunuri în valoare de 35.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării de organele vamale, iar șoferul sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de