Bărbatul din Dumbrăveni care și-a omorât în bătaie soția și apoi s-a culcat alături de ea, iar dimineața s-a îmbătat la un bar, trimis în judecată

Un  bărbat din comuna Dumbrăveni care și-a bătut soția până aceasta a murit și apoi s-a culcat în aceeași cameră, alături de cadavrul soției, iar dimineața s-a dus și s-a îmbătat într-un bar, a fost trimis în judecată de Parchetul Tribunalului Suceava.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Magazin s-a căsătorit cu în anul 1971, iar în timp cei doi s-au obişnuit să consume cantităţi mari de băuturi alcoolice.

Pe acest fond între cei doi soţi au existat în decursul timpului nenumărate incidente şi altercaţii violente, care au fost observate şi auzite de vecinii acestora din comuna Dumbrăveni, însă nici părţile implicate şi nici vecinii lor nu au adus aceste fapte şi la cunoştinţa lucrătorilor de poliţie.

Ancheta a stabilit că în data de 23 septembrie 2017, la fel ca şi în alte ocazii, femeia a consumat pe tot parcursul zilei cantităţi mari de băuturi alcoolice în mai multe localuri publice din comuna Dumbrăveni, iar spre seară, fără a se putea stabili ora exactă, s-a deplasat la domiciliu unde a continuat să consume o cantitate nedeterminată de băuturi alcoolice.

Deosebit de aceasta şi soțul ei a consumat cantităţi mari de băuturi alcoolice, împreună cu diverse persoane din comuna Dumbrăveni.

Ulterior, în jurul orelor 21:00 – 21:30 Magazin se deplasa spre domiciliu fiind în stare avansată de ebrietate, iar din cercetări a rezultat că după ce a ajuns acasă acesta a început să se certe cu victima.

Din probatoriul administrat a rezultat că Magazin a exercitat multiple acte de violenţă cu pumni și picioare, dar şi corpuri contondente dure asupra victimei în curtea imobilului comun din localitatea Dumbrăveni, după care a târât corpul victimei în interiorul locuinţei.

Cel mai probabil decesul acesteia a survenit în casă, iar din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că deşi şi-a dat seama că actele sale de violenţă au condus la decesul victimei, bărbatul s-a culcat în aceeaşi încăpere cu aceasta, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit.

Din cercetări a rezultat că incidentul din noaptea respectivă s-a desfăşurat pe parcursul mai multor ore, fiind auzite zgomote, ţipete, strigăte de ajutor la orele 21:00 la orele 22:00  precum şi în jurul orelor 02:00-03:00.

În dimineaţa zilei de 24 septembrie 2017 bărbatul s-a trezit şi a observat în mijlocul camerei de locuit cadavrul soţiei sale, a aprins becul din curte în semn de doliu, după care s-a deplasat la un  bar din localitate unde a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice, a revenit la domiciliu şi abia apoi a informat diverse persoane despre decesul soţiei sale.

Conform concluziilor medicului legist care a efectuat autopsia victimei, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic survenit în evoluţia unui politraumatism cranio-facial, toraco-abdominal şi al membrelor, prin lovire cu şi de corpuri dure şi asfixiei mecanice prin obstrucţia căilor respiratorii cu vomismente în condiţiile politraumatismului. Analizele toxicologice au pus în evidenţă o alcoolemie de 2,80 g ‰.

loading...