Lidl anunță că începe pregătirile pentru sărbătorile de iarnă și revine cu Gama Deluxe, dar și cu premii precum TV Smart, iPhone 8 sau Audi Q5


Intră acum și în grupul de

Lidl readuce gama Deluxe în magazine și anul acesta în preajma sărbătorilor, cu produse speciale, delicioase și ideale pentru o masă bogată alături de cei dragi. Tradițiile din bătrâni se împletesc cu obiceiuri noi, iar fiecare familie sau grup de prieteni trăiește sărbătorile de iarnă în propriul fel. Oricare ar fi acesta, câteva lucruri rămân neschimbate: bucuria reîntâlnirii și a unei noi ocazii de a depăna împreună amintiri și de a împărtăși momente frumoase. Și pentru Lidl tradițiile au un loc aparte: gama Deluxe își așteaptă din nou clienții în magazine cu surprize aromate, numai bune pentru o atmosferă caldă, distractivă și surprinzătoare, în care sărbătorile nu trebuie să fie perfecte, ci doar #beautifullynormal.

Pregătirile de iarnă încep la Lidl din 13 noiembrie. Clienții vor găsi la raft aperitive deosebite, deserturi fine și multe alte surprize din bucătăriile internaționale, toate reunite în gama Deluxe.

Pentru momentele în care cei dragi se adună în jurul mesei, Lidl propune un aperitiv surprinzător: Jamon Serrano Reserva (299.90 lei/6.5~7.5 kg). Acesta este ambalat alături de un suport practic din lemn și poate fi comandat printr-un simplu apel la 0800.896.622 sau completând formularul online de pe surprize.lidl.ro/jamon.

Specialitățile din gama Deluxe includ preparate deosebite, ideale pentru o masă festivă pentru cei mai importanți oaspeți – prietenii și familia. Astfel, meniul de sărbători poate cuprinde file de somon în crustă de condimente (29.99 lei) din Toscana sau din Provence, homar (39.99 lei), friptura de struț (21.99 lei) sau deliciosul file din piept de rață umplut cu castane și merișoare (29.99 lei).

O seară specială, în care poveștile curg lin, într-o atmosferă călduroasă și familiară, merge de minune cu o porție de creveți Pil-Pil, gătiți după rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. Aceasta este o rețetă foarte rapidă, care poate fi pregătită chiar înainte de servire. Pentru 4 porții, este nevoie de 600 g de creveți uriași Deluxe (64.99 lei/720g), 2 ardei iuți, 90 g de usturoi, 2 legături de pătrunjel, 50 ml de ulei de măsline și 150 ml de vin alb sec. Pentru început, se curăță și se decongelează creveții, iar apoi se toacă mărunt ardeiul iute, usturoiul și pătrunjelul. Se desface sticla de vin și se pune la încins uleiul. Se călește inițial ardeiul iute și usturoiul, apoi se adaugă creveții și se lasă să se călească. Se adaugă vinul alb și se lasă la fiert până când creveții sunt gătiți. La final, se adaugă pătrunjelul și se servește fierbinte, cu pâine prăjită. Mai multe rețete delicioase de sărbători, propuse de Chef Florin Dumitrescu, sunt disponibile în catalogul Deluxe.

Gama Deluxe aduce premii pe măsura poftei

La cumpărăturile de minimum 60 de lei, care includ cel puțin un produs din gama Deluxe, clienții Lidl pot câștiga unul dintre cele 5 x Smart TV Ultra HD curbat și 10 telefoane iPhone 8, precum și marele premiu, un Audi Q5. Tot ce trebuie să facă este să înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1841 sau pe surprize.lidl.ro/deluxe.


Intră acum și în grupul de